Novosti

02

Održano je on-line gostujuće predavanje Biljane Cerin pod nazivom "Cyber risk management is a board level issue"

u sklopu rada Centra za sigurnost informacijskih sustava (CSIS@Veleri) te nastave iz kolegija Sigurnost informacijskih sustava, za studente studija Informatike, dana 21. siječnja 2021. godine, održano je on-line gostujuće predavanje pod nazivom "Cyber risk management is a board level issue". Gostujuća predavačica je bila gospođa Biljana Cerin. Biljana Cerin je članica Upravnog odbora najveće međunarodne udruge stručnjaka za sigurnost informacijskih sustava, (ISC)2. Potpredsjednica je Udruženja za IT te predsjednica Grupacije za kibernetičku sigurnost pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori. 2019. g. izabrana je u Top 50 najutjecajnijih žena u kibernetičkoj sigurnosti u Europi prema izboru vodeće međunarodne stručne publikacije, SC Magazine UK. On-line predavanje bilo je na hrvatskom jeziku. 

03

Održana nastava iz  sigurnosti na programu cjeloživotnog obrazovanja „Poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku IKT-a“

U sklopu Programa cjeloživotnog obrazovanja Poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku IKT-a održana je nastava u sklopu Modula 7. o sigurnosti informacijskih sustava i privatnosti.